Premis del XV Concurs de Teatre Amateur

Benvolguts amics,

El passat 21 de març us vam comunicar la demora en poder fer la cloenda i lliurament de premis del nostre XV CONCURS DE TEATRE AMATEUR CIUTAT DE SANT FELIU DE GUÍXOLS, degut a les circumstàncies i a què faltaven dues companyies per actuar.

Desprès d’un mes les coses no han canviat i no es veu encara una possibilitat de què puguem acabar les deu vetllades previstes en aquest Concurs, almenys no en un futur immediat.

La Comissió, en reunió extraordinària, ha decidit que donaríem per finalitzat el XVè Concurs amb les vuit obres que sí han pogut actuar i s’ha acordat:

  1. La Inestable Ceretana de Puigcerdà, i Els Carlins de Manresa, que son les dues companyies que no han pogut participar, queden automàticament seleccionades per el nostre 16è Concurs. Les noves bases sortiran dintre uns dies.
  2. El Jurat es reuneix en caràcter immediat i han de tenir veredicte abans del 15 maig a fi de poder convocar una representació de cada companyia a assistir al lliurament de premis, que serà dins el mes de Juny. Calculem que llavors el confinament pot estar ja més relaxat i les possibilitats de reunió seran possibles. Encara no podem marcar dia ja que estem vivint dia a dia.
  3. La situació actual és la que ens ha portat a aquesta decisió ja que veiem que la cultura teatral te visos de difícil recuperació immediata. Esperem que el mes de Setembre ens porti bones vibracions i almenys puguem recuperar el temps que haurem perdut. Segur que aquest llarg aïllament haurà servit per reflexionar i posar ordre en les nostres vides i la manera de viure-les.  

Com sempre l’Agrupació Teatral Benet Escriba us agraeix la vostra participació en aquest nostre Concurs que, esperem tingui llarga durada, i pugui tornar a la normalitat ben aviat.

Tanmateix, ja teniu disponible les bases per a la propera edició que enguany serà la XVI (feu clic aquí).

Us saludem molt afectuosament tot desitjant-vos salut i teatre!